La UE Santa Coloma sua per mantenir el lideratge

Continua com a líder en solitari. La UE Santa Coloma es va imposar a l’Inter Club Escaldes, en un matx en què va haver de treballar de valent per sumar els tres punts a pesar del que indica el resultat final. La UE Sant Julià i l’FC Lusitans la segueixen a tres punts.

La UE Santa Coloma va vèncer l’Inter per 0-3. Salomó va aprofitar una assistència de Bernat al minut 39 per marcar a porteria buida. En la represa els escaldencs van tenir ocasions per empatar. La millor va ser des dels onze metres. L’àrbitre assenyalava unes mans de Jordi Rubio dins l’àrea. Lopes xutava però Friday li encertava la direcció. Bernat al 84 feia el segon i Jesús Rubio el tercer al 90.

El Sant Julià es va imposar a l’FC Ordino (2-0). Al minut 5 els lauredians van gaudir d’una pena màxima. S’encarregava de xutar-la Varela, però l’esfèrica va impactar al travesser. El mateix jugador va tocar amb el cap el refús i l’esfèrica va anar cap a Morlán, que no s’ho va pensar dues vegades per rematar de forma espectacular de xilena i marcar. L’Or­dino va tenir Gomes com el seu jugador més incisiu en atac, però sempre es va trobar amb un encertat porter. Morlán tornava a marcar al 62, mitjançant una rematada de cap.

L’FC Lusitans va guanyar 2-0 l’FC Encamp. Bruninho obria el marcador passada la mitja hora. El segon no va arribar fins al 68, obra de Muñoz. La golejada de la jornada va ser de l’FC Santa Coloma, que va vèncer la UE Engordany per 9-0. Laín feia el primer al 7. El segon no va tardar i a l’11 Pujol el materialitzava. El migcampista va errar tot seguit un penal, aturat per Donsión. El conjunt de Ri­chard Imbernón es mostrava superior, i va seguir aprofitant les ocasions. Laín va fer dos gols consecutius, al 19 i el 22, que ja sentenciaven el matx. I la maneta arribava al 25, obra de Mercadé. Cristian en va fer dos abans d’arribar al descans. Només començar la segona part, Mercadé marcava de nou. Tancava el marcador Gabi Riera a 10 minuts del final.