Cardelús, 13è i 11è a les proves de l’European Championship

El jove pilot andorrà Xavi Cardelús va acabar en 13a i 11a posició en les dues proves del Moto2 European Championship que s’han disputat al circuit de MotorLand, a l’Aragó. En la primera, Cardelús va sortir bé però va anar fora de pista als primers revolts per evitar tocar un altre pilot. Per tant, va passar a la 26a posició al final de la primera volta. El pilot andorrà de Promoracing va fer una remuntada espectacular per acabar en 13è lloc.
En la segona, va arribar a situar-se en la 10a posició. Tot i així, a dues voltes del final, i se li va escapar per dues dècimes de segon a l’última volta. “Ha estat un cap de setmana esgotador, intens, però molt positiu. El balanç és molt bo tenint en compte que vaig arribar aquí sense haver pogut participar en els entrenaments de la setmana passada”, va assegurar Cardelús.