Dia de podis FIS

Quatre podis. Dos primers, un segon i també un tercer. I tots en proves FIS. Tres en esquí alpí i un en esquí d’estil lliure. Quatre somriures per tancar una jornada completa. En esquí alpí, Joan Verdú es va imposar en l’eslàlom FIS que es va disputar ahir a l’estació de Vall­nord Pal. L’esquiador andorrà va fer una bona segona mànega i va acabar amb un total d’1.52,82 i 24,17 punts FIS. Al podi el va acompanyar un altre andorrà, i va ser en la tercera posició, Àxel Esteve, que va fer un crono final d’1.53,47, a
0,65 de Verdú i amb 28,32 punts FIS. El segon va ser el francès Max Tissot.
A les portes del podi es van quedar Josh Alayrach, que va ser quart a 0,68 de Joan Verdú, i Xavi Salvadores, que va ser cinquè. Robert Solsona va finalitzar vuitè; Matías Vargas, novè, i Marc Oliveras,
10è. Avui es disputa el segon eslàlom.
En categoria femenina, Sissi Hinterreitner va pujar a l’esglaó més alt del podi amb un temps de 2.00,86 i 48,23 punts FIS. En quarta posició va acabar Marta Ribó, a 3,00 de Sissi Hinterreitner, i no van acabar la primera mànega Clàudia Mijares, Mariona Raméntol i Carmina Pallàs. A la segona mànega va quedar fora Sara Raméntol. Avui, segon eslàlom.
En esquí d’estil lliure, Carlitos Aguareles va acabar en segona posició en la final de Vars. L’organització, finalment, va donar el vistiplau a disputar la final després d’una lluita contra el mal temps. En les qualificacions Carlitos Aguareles va ser primer i en la final disputada ahir va ser segon amb 84,75 punts, just darrere del guanyador de la prova, el francès Gaetan Carlier, que en va aconseguir 85,50. El tercer va ser el finlandès Joona Kangas amb 84,25 punts.