El primer Campionat de Catalunya de veterans i també Open femení d’esquaix es va organitzar per primera vegada a AnyósPark i va comptar amb un total de 63 participants. En més 35 masculí i més 40,  es va imposar Xavi Blasco (Squash Project); en més 45, Jordi Navines (AnyósPark);  i en més 50, Toni Griffin. En noies, en veterans més 30, victòria per a Cynthia Servellón (Triops Banyoles). En Open Femení, puntuació A, victòria per a la màxima favorita, la jove Ona Blasco i, en Open Femení, puntuació B, primer lloc per a Txell Gutiérrez (Squash Cardedeu). En la categoria més 45 veterans, va destacar un podi completament d’AnyósPark,   amb  el segon lloc de Santi Bos i el tercer de Jordi Ventura,  que van acompanyar Jordi Navines. En més de 40, també va destacar la tercera posició d’Eduard Rossell (AnyósPark).