El Don Denis evita sorpreses i supera La Adelita UE Engordany

La primera jornada de la Lliga Grup Becier del 2016 ho va deixar tot igual després de la victòria per 1 a 3 del Don Denis FC Santa Coloma sobre La Adelita UE Engordany i els triomfs dels seus perseguidors: UE Santa Coloma, FC Lusitans i Tic Tapa UE Sant Julià. Els de Richard Imbernón, que van comptar amb el debut com a titular del migcampista ex-Villanovense Nando González, van superar un rival incòmode com els d’Otger Canals. El primer a obrir el marcador va ser Marc Pujol transformant un penal. La reacció de La Adelita UE Engordany va arribar abans del descans amb un gol de Javi Sanguina, també de penal com el de Marc Pujol. A la represa, el Don Denis FC Santa Coloma va despertar i va sentenciar amb dos gols del veterà golejador Iban Parra, un d’ells de magistral falta directa.
Qui no va fallar va ser la UE Santa Coloma, el segon a cinc punts del Don Denis. Els d’Emiliano González van derrotar per 1 a 2 l’FC Encamp amb gols de Víctor Bernat i Sergio Crespo. En els colomencs va debutar el golejador de la Lliga Biosphere, ex-Atlètic Escaldes, Zacharie Moussa, que està cedit pels escaldencs. Mentrestant, Raúl Cañete va fer bona la dita d’entrenador nou victòria segura amb l’FC Lusitans en vèncer per 2 a 1 l’FC Ordino amb gols de Lucas Maciel i del nou fitxatge, Villanueva. El gol de Jordi Camí va posar emoció fins al final d’un Ordino que va plantar cara. El Tic Tapa segueix quart en superar per 3 a 1 el Penya Encarnada amb gols d’Alfi Conteh de penal, Gallego i un en pròpia meta de Joya.