El Lusitans es complica la vida a la Lliga Grup Becier

La temporada de l’FC Lusitans és fins ara un autèntic calvari, i això que venien de derrotar el Don Denis FC Santa Coloma. L’equip dirigit des de la graderia per Xavi Roura va patir la segona derrota de la temporada perdent per 0 a 2 contra la UE Santa Coloma i baixa fins a la cinquena posició. Els d’Emiliano González van deixar ben tocat el Lusitans cap al final del partit. En un minut es va passar del 0 a 0 al 0 a 2, gràcies als gols de Marc Amat i Víctor Bernat. El primer al 83 i el segon al 85. El Lusitans, molt minvat per les lesions, està a punt de tancar el retorn de Zé Carlos i també la del brasiler Mauricio, provinent del CE Carroi.
El líder continua sent el Tic Tapa UE Sant Julià, tot i empatar 1 a 1 contra la sensació del curs, L’Adelita UE Engordany. Al minut 85 Sebas Varela va avançar els lauredians i Cristian González va empatar dos minuts després. El Don Denis FC Santa Coloma se situa a un punt del líder en golejar per 1 a 5 l’FC Encamp i la Penya Encarnada va superar per 0 a 2 un FC Ordino que només té un punt.