El Sant Julià vol repetir joc però amb un resultat molt diferent

Joan Josep Blasco

Els resultats de l’anada van deixar els dos conjunts andorrans de la Lliga Europa en una situació molt complicada. Van patir derrotes severes, que fan que en la tornada l’objectiu sigui tenir un marcador positiu.

La UE Sant Julià rep avui a l’estadi Comunal (18.00 hores) l’FK Cukaricki. Els serbis porten un 4-0 a favor de Belgrad. Amb una eliminatòria francament complicada de superar, la intenció és “intentar fer el partit que vam fer allà, però amb un resultat més positiu. No reflecteix el que va passar”, exposa el tècnic lauredià, Raúl Cañete. Perquè en joc van estar bé sobre el camp. “Vam fer un partit molt seriós”, assegura. I al Comunal ho vol repetir, així que farà el mateix plantejament, però amb l’entrada d’alguns jugadors que no van poder viatjar a Sèrbia, com Kiko i Barra. “Vam intentar plantar cara de tu a tu”, i ara vol fer el mateix, així que sortiran “a guanyar el partit”. Del rival destaca que “té molt domini de pilota i li agrada tenir la iniciativa. Si no la tenen pateixen, com es va demostrar en els últims vint minuts de la primera part. També tenen un mig del camp molt poderós”.

Per la seva part, la UE Santa Coloma juga aquesta tarda a Macedònia contra l’FK Metalurg Skopje, que en l’anada es va imposar per 0-3.