El Tic Tapa UE Sant Julià tanca una dura temporada golejant a l'FC Lusitans

Una temporada per oblidar, la del Tic Tapa UE Sant Julià, va finalitzar amb un petit somriure. Els de Carlos Sánchez, més conegut com El Maño, van golejar per 2 a 6 a l'FC Lusitans que es va agafar vacances abans de començar el partit. Els lauredians, amb només tres jugadors de camp a la banqueta i un porter suplent, es van enfrontar a un rival dirigit per l'ex tècnic de l'UE Sant Julià, Raúl Cañete, que també va jugar amb un equip de poc habituals amb el porter suplent Andrés Benítez, Baixinho, Yael Fontán, Samir Bousenine o Leo Maciel i a la banqueta el porter Richi Paz, Moisés San Nicolás, Villanueva, Mateo Rodríguez, Oumar Diop o Cristopher Pousa. Això sí, els primers en obrir el marcador van ser els de l'FC Lusitans amb un gol de Luigi San Nicolás al minut 6 que va marcar el seu tercer gol consecutiu. Això sí, va ser substituit al minut 38 per Villanueva. L'alegria va durar ben poc en l'FC Lusitans i en sis minuts van rebre tres gols d'una tacada i els tres d'un ex jugador, Alfi Conteh. Abans d'arribar-se al descans, Bruninho va marcar l'1 a 4. A la segona part i amb un resultat molt desfavorable, Raúl Cañete va donar entrada a Moisés San Nicolás per Samir i va aconseguir retallar diferències amb un gol de penal de Villanueva. El Tic Tapa no es va deixar sorprendre i Bruninho va marcar dos gols més per completar un hat-trick i deixar el 2 a 6 definitiu. Per a molts jugadors del Tic Tapa va ser l'últim partit i també per l'FC Lusitans. Els lauredians esperaran el miracle de classificar-se per l'Europa League si un dels equips classificats per disputar la competició europea no rep la llicència UEFA. Tot i així, la junta gestora que agafarà el club tindrà molta feina. Mentrestant, l'FC Lusitans treballarà per dissenyar una plantilla per afrontar amb certes garanties la primera prèvia de l'Europa League.