Els equips colomencs vencen en el primer enfrontament entre aspirants

Redacció

La Lliga Nacional va viure ahir la primera jornada i els primers enfrontaments entre els quatre equips amb més possibilitats de lluitar per títol, que van tenir en els dos conjunts colomencs els grans protagonistes.
I és que l’FC Santa Coloma va iniciar la defensa del campionat aconseguit la temporada passada amb una convincent victòria per 2 a 0 davant la UE Sant Julià, venjant-se també d’aquesta manera de la derrota en la Supercopa. Marc Rebés va avançar el conjunt de Richard Imbernón al minut 37 de la primera part després de rematar de cap un córner servit per Marc Pujol.
Ja en el segon temps, Cristian Martínez, aprofitant una magnífica assistència de Pujol, va superar la porteria defensada per Fontan i va col•locar el 2 a 0 al marcador, resultat que ja seria definitiu.
En partit disputat a Alàs, la UE Santa Coloma es va desfer de l’FC Lusitans per 3 a 1, resultat que el col•loca com a primer líder de la lliga, gràcies a una extraordinària primera part. Rubio, al minut 21, va avançar el conjunt dirigit per Emiliano i Víctor Bernat, amb dos gols al 40 i al 45, va sentenciar el partit. Al segon temps, Dos Reis, de penal, va fer el gol de l’honor pel Lusitans.
En el primer partit de la jornada, l’FC Encamp, amb un gol matiner de Renato Mora al minut vuit de joc, va derrotar l’FC Ordino, que va ser incapaç de superar la porteria defensada per Pérez-Serrano.
En el partit que tancava la primera jornada de la Lliga Nacional, disputat a Aixovall, la UE Engordany va superar per un ajustat 3 a 2 l’Inter Club Escaldes, en un matx que va tenir emoció fins al final.
Cristian González avançava els escaldencs quan només s’havien disputat tres minuts de joc en culminar un contraatac, i encara no dos minuts després anotava el segon que feia preveure un partit fàcil. Marc Andrés, recollint un refús a l’interior de l’àrea retallava diferències al minut 20. En la represa, Helder da Silva anotava el dos a dos en el minut 53 i Joel Afonso, en el 77, marcava de penal el 3 a 2 definitiu després que l’àrbitre xiulés unes mans de Jacobo Gracia.