Els petits ‘isards’ s’estrenen

Víctor Duaso / Foto: Jonathan Gil

Primera victòria i aspiracions a la segona posició de la Conference 1 de l’Europeu U18. Els petits isards, després d’un empat i una derrota ajustada, es van imposar per 16 a 3 a Moldàvia. Els de Dani Raya i Jonathan Xepi García van dominar a plaer un rival que encara no havia puntuat en els dos partits jugats i que va demostrar molta inferioritat tècnica, tot i que molta fortalesa física. Al minut 5, els petits isards, un cop més amb l’ànim del públic, van obrir el marcador amb un assaig de Storm Fachaux. L’andorrà que viu a Gal·les està demostrant que el seu futur es preveu amb l’absoluta, com molts altres jugadors d’aquest combinat U18. Ian Jammes, l’especialista, va fallar la transformació. Moldàvia va reaccionar, però Armen Maradean va fallar dos cops de càstig consecutius. Un de totalment centrat que va enviar quasi a l’estadi Comunal. Amb el 5 a 0 es va arribar al descans i Moldàvia va endurir el seu joc a la represa. Veaceslav Mirzincu va rebre una groga i Ian Jammes va convertir un cop de càstig i va posar el 8 a 0 a l’electrònic. Tot seguit, Lluís Colell va rebre groga i Nicolae Sili, amb un cop de càstig, va retallar diferències. Aquest va ser el primer punt de Moldàvia en tot l’Europeu U18. El partit va acabar amb un cop de càstig d’Ian Jammes transformat i un assaig de Mahe Abadie. Avui, a les 20.20 hores, a buscar el segon lloc contra Sèrbia, que ahir va perdre contra Dinamarca per 13 a 7.