Enric Luque i Eyna Folguera guanyen la mig fons d’Ordino

Adrià Solís

La 23a edició de la cursa de mig fons d’Ordino, organitzada pel Club Atletisme Assegurances Doval, va aplegar 120 corredors. Ha haver-hi trenta atletes inscrits que no van presentar-se. La prova, amb sortida i arribada a la plaça del Comú, va tornar a ser puntuable per al Campionat d’Andorra. El traçat combinava asfalt amb camí de terra. El campió de Catalunya de deu quilòmetres, Enric Luque, va ser el millor en categoria masculina, aturant el cronòmetre en 34.55. Els atletes del CAVA Manuel Fernandez i Marcos Sanza van completar el podi. En noies va guanyar Eyna Folguera amb un temps de 47.40. En segon lloc va arribar Sílvia Filipo, del CAVA, i Núria Salvat va penjar-se la medalla de bronze. El campió d’Europa i del món de duatló, Xavier Jové, va participar en la cursa però va retirar-se abans d’hora per motius professionals.