Millor inici impossible. La selecció absoluta masculina, dirigida per Talin Puyalto, van encetar la ronda preliminar del grup A del Preeuropeu que es disputa a Nicòsia (Xipre) amb victòria per 3 a 2 contra Irlanda del Nord.
Als 20 segons, els irlandesos es van avançar amb un gol de Connor Millar a la sortida d’un servei de banda. Als 10 minuts del primer temps, els de Talin Puyalto van perdre el respecte al seu rival. Primer, Arnau Rodríguez va enviar un xut al pal i Adrià Blat al travesser. Al minut 12, Adrià Blat va empatar després de treure brillantor a la pissarra.
A la represa, i només començar, Arnau Rodríguez va salvar sota pals amb el pit un remat de Millar. Al minut 10, Roc Torres de jugada individual va anotar el 2 a 1. Irlanda del Nord va reaccionar, però Aitor Rubio es va mostrar inspirat sota pals. Això sí, Guillem Castro va enviar un xut ras al pal i després Mcerlain va refusar amb el peu el xut d’Adrià Blat. A dos minuts del final, Irlanda del Nord va apostar per la tàctica de porter-jugador i Dobney va empatar el partit a 2 després d’una passada de Roohi. A 35”5, Arnau Rodríguez actuant de porter-jugador va marcar el gol de la victòria. Avui, a les 14.30 hores, contra Estònia, que va perdre per 2 a 1 contra Xipre. “De moment no hem fet res”, va dir Talin Puyalto.