La selecció d’Andorra ja suma 72 partits sense guanyar

L’última derrota per 0 a 3 contra Bòsnia i Hercegovina ha fet sumar un total de 72 partits sense conèixer la victòria, segons el web futboltotal.com.mx.  El combinat andorrà acumula 6.480 minuts disputats amb només quinze gols per 213 en contra –una diferència de menys de 198– i és a deu partits d’igualar la marca de més enfrontaments consecutius sense guanyar, que té Luxemburg amb un total de 82, des de l’any 1995 fins al 2006. Quasi res.
Els de Koldo Álvarez, amb pocs partits de preparació, només van fer un partit interessant i farcit de virtuts, i va ser contra Gal·les. També es recorden uns bons 45 primers minuts a l’Estadi Nacional contra Israel. Des de llavors la imatge ha empitjorat, i els números també ho diuen. En acabar el partit contra Bòsnia i Hercegovina, el seleccionador va agrair l’esforç dels seus jugadors. “Quan no tens la pilota has de defensar, i això mateix no ho volíem fer al principi. A més a més, els errors ens han condemnat. La diferència entre Andorra i Bòsnia i Hercegovina ha estat molt evident”, va assegurar Álvarez, que planteja els partits de manera molt atrevida, però els resultats no l’acompanyen. És clar que cada cop és més difícil perquè les seleccions rivals vénen més preparades i fa temps que el nivell d’An­dorra ha baixat. Sobre el fet de situar al davant Sebas Gómez amb Ludo, va ser clar en la seva anàlisi. “A l’FC Andorra es compenetren molt bé i volíem aprofitar el bon moment de tots dos”, va dir Álvarez. És clar que Bòsnia i Hercegovina no té res a veure amb el Palau d’Anglesola.