La UE Santa Coloma torna a adjudicar-se el lideratge

La UE Santa Coloma vol tornar a emprendre el vol. Després d’un inici immaculat, les dues últimes derrotes li van fer perdre el lideratge, però tornar a guanyar, contra qui era primer, la fa ser de nou en el lloc de privilegi.

Es va imposar a l’FC Lusitans per 1-2. Només van pujar tres gols al marcador, però podrien haver estat força més per les ocasions que va haver-hi a les dues porteries. Rubio va ser el primer d’avisar, amb un llançament de falta que Andrés enviava a córner. El Lusitans es va posar al davant. Bruninho assistia cap a Xavi Andorrà, que superava Friday. Era el minut 19. Santos i Aguilar van tenir a les seves botes el segon. En la represa en menys de dos minuts els groc-i-negres van capgirar el marcador. Al 60 de cap marcava Víctor Rodríguez i a continuació ho feia Bernat. Els colomencs van tenir una triple ocasió que no van saber definir. En el tram final Friday va posar una mà miraculosa a cop de cap de Pedro que evitava l’empat.

Empat in extremis el que va aconseguir l’FC Santa Coloma en el clàssic contra la UE Sant Julià (2-2). Un gol de falta de Pujol quan passaven quatre minuts del temps reglamentari va posar la igualada definitiva. Va ser precisament l’equip de Richard Imbernón el que va avançar-se. Cristian, el màxim golejador del campionat, sumava la seva novena diana de la temporada al minut 3, aprofitant l’assistència de Laín. Al 24 Morlán empatava. Abans del descans Eloy evitava el segon gol lauredià, atrapant el xut de Girau. En la represa Spano sí que aconseguia superar per alt el porter colomenc.  Gabi Riera en un parell d’ocasions, però es va trobar amb l’encert de Coca. Al 94 Pujol sí que marcava. Ho feia de falta directa des de la frontal de l’àrea.

L’FC Ordino va vèncer l’FC Encamp (4-1). Bertran i Marinho marcaven en la primera part. En l’inici de la segona ho feia Jefferson. Salvat al 58 reduïa distàncies de penal i al 73 Bertran posava la sentència. L’Inter Club Escaldes va superar la UE Engordany (2-0), amb gols d’Abdián (m. 45) i Andrés a l’últim minut.