L’FC Andorra remunta una altra vegada un gol matiner

Redacció

Ja avisava abans del partit Justo Ruiz que fins a final de temporada no quedava cap partit que no fos complicat. L’FC Andorra va veure’s, com en l’últim partit, obligat a remuntar el gol només començar del rival, una situació que ja s’ha produït en diverses ocasions aquest curs. Finalment va remuntar, per imposar-se al CF Palau Anglesola (1-3).

La falta de concentració en la sortida al camp va significar de nou un gol en contra, com succeïa al camp del CF L’Albi una setmana abans. Fornies al minut 3 aprofitava un mal rebuig en el servei d’una falta per posar per davant els lleidatans. Els tricolors van provar d’agafar les regnes del matx després d’aquest primer cop. El camp, molt irregular, no ajudava a realitzar joc combinatiu. L’empat arribava al 22. Sebas servia una falta i colava l’esfèrica per tot l’escaire. Amb el gol el domini andorrà va continuar, però li faltava profunditat.

La segona part va ser clarament pels visitants. El Palau només tractava d’acostar-se a l’àrea penjant pilotes. Les ocasions andorranes arribaven, aprofitant que físicament eren superiors. En una jugada personal Riera va ser travat per Montserrat, cosa que va significar penal i l’expulsió del jugador local en veure la segona targeta groga. El portuguès s’encarregava de transformar-lo. Era el minut 74. La sentència es produïa al 85. Ludo centrava al segon pal, on Sebas assistia Peppe, que marcava. En diversos contraatacs podria haver arribat el quart.

L’únic però que posa Ruiz al partit és el gol inicial. “No és la primera vegada que passa. Hem de treballar-ho, perquè sortim amb falta de concentració”, exposa. L’FC Andorra segueix líder, amb 42 punts, un més que l’Atlètic Alpicat i dos més que el Borges Blanques. Fins a final de temporada “serà dur, perquè ningú afluixa. Nosaltres el que hem de fer és mantenir la línia que estem seguint”.