L’FC Andorra signa la millor actuació de la temporada

Joan Josep Blasco

La línia ascendent de l’FC Andorra és evident. I no només pel que fa als resultats, amb cinc victòries consecutives. Es va desfer de l’AE Alcoletge, que venia també en ratxa, per 4-0, en el que és el millor partit dels tricolors aquesta temporada.

Al minut 6 Leo obria el marcador i tot seguit amb una espectacular xilena va estar a punt de fer el segon. El porter va evitar-ho amb la punta dels dits. Al 19 sí que marcava Ludo, amb un xut des de la frontal de l’àrea que agafava un efecte que el feia imparable. Els andorrans dominaven en totes les facetes els lleidatans, que es veien superats en tot moment, sense saber reaccionar a la pressió exercida pel rival. En la represa Sebas va servir una falta ràpid, després d’una cessió al porter, per passar a Darío i que aquest marqués. El davanter argentí va repetir al minut 78, fent el quart. L’FC Andorra és quart amb 22 punts, amb tres partits menys.