L’FC Andorra treu un empat de l’horrorós camp del Linyola

Es trenca la ratxa de victòries, però no així la d’imbatibilitat. L’FC Andorra va sumar un empat al complicat camp del CF Linyola (1-1), pel rival i pel mal estat del terreny de joc. Aquest resultat és el que encara li permet ser líder. Això sí, ara igualat a punts amb l’Atlètic Alpicat.

Com bé s’esperaven els tricolors, la gespa natural del terreny de joc presentava un estat lamentable. I se’n van poder aprofitar els locals. Una passada enrere de Mateo va fer un bot inesperat quan l’anava a controlar Pol. Apha va aprofitar-ho per marcar. A pesar de trobar-se per sota en el marcador, l’equip va saber reaccionar posant intensitat i tractant de desfer-se de la pressió que exercia el rival. Al 35 arribava la igualada. El porter no va saber blocar una rematada i Darío, atent, va agafar el rebuig per fer l’empat.

En la segona part els andorrans van millorar, però els va faltar tenir el matx més controlat i rematar amb perill a porteria. Al 62 els lleidatans es quedaven amb un jugador menys en veure Gamero la segona targeta groga. Ludo va tenir la victòria a les seves botes a 10 minuts per al final. Feia un control espectacular i amb l’exterior etzibava un xut que va espetegar al pal.

Per l’entrenador andorrà, Justo Ruiz, aquest és “un punt molt bo”, ja que els va tocar jugar “en un terreny de joc horrorós, on s’ha de practicar un futbol diferent a què no estem acostumats, perquè no es poden fer dues passades seguides”. L’equip s’hi va saber adaptar i “ha demostrat tenir personalitat, hem donat la cara en tot moment”. Pel tècnic el millor és que “continuem sense perdre una setmana més”.

Després de trencar la ratxa de vuit victòries seguides, l’FC Andorra continua en la primera posició, amb 32 punts i un partit i mig pendent encara per disputar. Els mateixos punts té l’Alpicat.