L’FC Encamp desperta del somni i ara li queda el premi del Pescara

No hi ha cap mena de dubte. L’FC Encamp, amb Luis Marimón, està més treballat. Té un segell propi, però no té contundència ofensiva. Els falta efectivitat, és a dir, el més important en aquest esport: el gol. No en van tenir contra el JB Gentofte Futsal, el campió danès, ni tampoc ahir contra el Luxol St. Andrews, el campió maltès. Els encampadans van dir adéu a la UEFA Futsal Cup en perdre per 3 a 5 contra el Luxol St. Andrews, que es va rescabalar del 9 a 0 anterior contra el Pescara, proper rival de l’Encamp.
Els de Marimón van dominar. Van portar el pes del partit. Van tenir ocasions clares. Ho van fer tot bé menys certificar les seves oportunitats en gol. Al minut 1, Glenn Bonello va avançar els maltesos, que eren més que dirigits pel brasiler Celino Alves, tot i que el seu entrenador era José da Silva. Tres minuts després, Carl Azzopardi va estavellar un xut al travesser. El porter del Luxol St. Andrews, Rueben Grech, va estar força inspirat, però al minut 13 Moisés va empatar. David Férriz va ser expulsat i, al descans, l’electrònic marcava un esperançador 1 a 1.
A la represa, el físic dels encampadans va començar a fer figa. El desgast d’un equip amateur es va notar i al minut 27 Bonello va tornar a marcar. Amb l’1 a 2, els minuts anaven passant i l’FC Encamp no empatava. Un gol d’Augusto, un altre de William Barbosa de penal i un de Florin Anton van deixar sense opció l’FC Encamp. Àlex Férriz va maquillar el marcador amb dos gols que no van servir per a gaire.