L’FC Santa Coloma necessita tres punts per revalidar el títol

La decisió presa pel Comitè d’Apel·lació divendres de treure un punt a l’FC Lusitans per l’afer d’Edu Moya va deixar ferit l’equip dirigit per Vicenç Marqués, que ahir va rebre l’estocada definitiva en perdre per 1 a 2 contra l’FC Santa Coloma. Els de Richard Imbernón, vigents campions, en tenen prou amb guanyar la UE Sant Julià en l’últim partit del play-off pel títol per revalidar el campionat. I tot després que els colomencs s’encomanessin a la inspiració golejador de Gabi Riera. El davanter internacional va marcar el 0 a 1 al minut 24, però abans del descans va empatar Rafa Santos.
En la segona part, nou gol de Riera i tres minuts després va ser expulsat Marc Pujol per doble groga. El títol és més a prop que mai i el Lusitans pot acabar patint una altra decepció en una temporada en què tenia moltes expectatives.
En l’altre partit, la UE Santa Coloma va superar per 1 a 3 la UE Sant Julià i necessitarà una derrota o un empat de l’FC Santa Coloma contra la UE Sant Julià i una victòria o un empat d’ells contra el Lusitans per tenir opcions de títol. Els d’Emiliano González en van tenir prou amb els gols de Boris, Sergio Crespo i Salomó. Sebas Varela va escurçar diferències de penal i després en va fallar un altre.
Per la seva banda, el Penya Encarnada va pujar a Primera en guanyar per 3 a 2 en els tres minuts que quedaven contra l’Atlètic Escaldes.