Marcos Sanza no està per festes majors

Marcos Sanza continua regnant a la Cursa atlètica de la festa major d’Andorra la Vella. L’atleta del Club Atletisme Valls d’Andorra no està per festes i es va imposar a la 33a edició en un final de prova on va haver-hi un espontani –potser un corredor perdut o amb ganes de gresca– que va passar la meta abans de Sanza. Sigui com sigui, el veterà atleta resident va fer un temps de 12.15,83. El segon va ser el barceloní Albert Parreño, del Fastriatlón de Barcelona, que es troba amb uns amics fent una estada al Principat per preparar el proper Campionat d’Espanya de triatló. No va poder amb el gran Marcos Sanza. “La marca que he fet és el menys important. Estic preparant la marató d’Amsterdam de l’octubre”, va dir Sanza. La primera noia va ser Anna Flaquer, del Fasttriatlón, i segona Dayane Huerta, del CAVA. Hi van participar un total de 270 atletes.