Pedro Reis alimenta un somni utòpic

Als esports d’equip mai es pot donar res vist per a sentència, i menys quan  encara queden 90 minuts per jugar-se i amb un 1 a 3 desfavorable. És cert que la diferència entre la UE Santa Coloma i el Lokomotiva Zagreb és abismal. Es va demostrar a l’estadi Comunal, en el partit d’anada de la primera prèvia de l’Europa League. I això que a la UE Santa Coloma això de defensar-se no li agrada gens ni mica. Els croats van atacar des del primer minut de joc. Al minut 12 van donar el primer avís amb un xut ras des de la frontal de Fiolic que va aturar en dos temps Iván Perianez. Sis minuts després va arribar el 0 a 1 i va ser amb un penal comès per Joan Salomó sobre Cekici. L’espigat Maric va fallar per la decisiva bona actuació d’Iván Perianez, però el refús va quedar centrat per a la nova rematada de Maric. La UE Santa Coloma va patir després del 0 a 1, però després, abans d’arribar al descans, va millorar prestacions amb més solidesa.
En els següents 45 minuts i amb un Lokomotiva Zagreb amb sensació de jugar a mig gas, va arribar el 0 a 2 després d’una rematada de mitja xilena de Prenga a la sortida d’un córner després d’una prolongació al segon pal de cap de Maric. El davanter, internacional sub-21, va marcar el 0 a 3 amb una centrada de Cekici per la dreta i un remat ras a boca de canó de Maric. Després, Iván Perianez, els pals i la defensa van evitar més gols, però abans d’arribar al final del partit Jordi Rubio va estavellar una falta directa al pal i al minut 93 Pedro Reis va alimentar un somni que sembla utòpic.

L’FC Lusitans s’avança a Domzale, però perd 3 a 1
L’FC Lusitans encara té opcions al partit de tornada de la primera prèvia de l’Europa League. Els de Raúl Cañete es van avançar en el marcador al minut 5 amb un gol del brasiler Luizao, però després el Domzale eslovè va reaccionar amb dos gols ràpids de Dobrovoljc i Horic. Abans del descans, Crnic va marcar el 3 a 1. A la represa, màxima igualtat amb una rematada al pal de Moisés San Nicolás i una aturada de Coca a rematada de Majer. A l’estadi Comunal es decidirà tot.