dilluns, març 2, 2015 - 23:55

Les prestacions socials que concedeixen els comuns han registrat un lleuger descens durant el 2014 respecte al 2013. Una de les explicacions que troben les corporacions a aquesta realitat és la tendència dels ciutadans a recórrer a l’ajuda de familiars abans d’utilitzar algun dels serveis comunals, amb el consegüent estalvi que això suposa.

Comentaris: 0
1

Esteve: el captiu dels entorns

És el si dels titulars del ministeri de Cultura: passar a la (diguem-ne) posteritat per un episodi concret que projecta una ombra sovint demolidora sobre la resta de la seva gestió: va ser el cas de Juli Minoves, que va ensopegar en la pedra de Gehry, i també de Susanna Vela, que es va ennuegar amb els Petits Cantors. No sembla Albert Esteve, que escura els últims dies com a ministre en funcions, cridat a escapar del destí dels immediats predecessors, i els seus quatre anys de mandat passaran molt probablement a la història per la modificació de la llei del patrimoni aprovada el juliol i que va retallar de 100 a 20 metres els entorns cautelars.

Comentaris: 0

Bustamante, en acústic i al Centre de Congressos per l’aniversari de la cadena SER

És un dels cantants amb més ganxo del pop hispà. I sembla mentida, però encara no havia debutat al nostre racó de món -a diferència d’altres triunfitos com ara David Bisbal, Chenoa, Manu Carrasco i Nena Daconte. Aquest forat té els dies comptats perquè el 26 de març s’estrena al Centre de Congressos de la capitalo, en acústic i com a plat fort, fortíssim, del concert anual de Ràdio Ser Principat d’Andorra amb motiu de l’aniversari de la cadena.

Comentaris: 0

Pàgines

Contacta amb nosaltres

C/ Maria Pla núm. 28, Primera planta
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic