Diari digital d'Andorra Bondia

Batalla es mostra disposat a liderar la recuperació econòmica de la ciutat


Escrit per: 
Agències / Foto: CiU

El candidat de CiU a la Seu d'Urgell, Albert Batalla, acompanyat de part del seu equip, ha fet un balanç positiu de la campanya i s'ha mostrat disposat a liderar la recuperació econòmica de la ciutat, després dels anys de crisi. Batalla ha remarcat també que durant la campanya no “ens ha calgut desprestigiar cap altra opció ni amagar la marca de partit per fer arribar el nostre missatge”.

 Batalla ha remarcat que els propers quatre anys són claus i que és necessari un govern fort per poder tirar endavant polítiques que permetin recuperar l'economia i generar oportunitats per als urgellencs i urgellenques.

Albert Batalla ha destacat que l'equip que lidera és un “equip preparat” que pot encapçalar amb solvència totes les àrees de l'Ajuntament. Així, a tall d'exemple, ha explicat que Jesús Fierro assumiria Urbanisme i Finances; Anna Vives, Atenció a les Persones; Mireia Font, Promoció Econòmica; Montse Bonet, Salut i Gent Gran; Isidor Alberich, Esports; Meritxell Planes, Joventut i Infància; Àlex Mejías, Festes i Tradicions i la nova regidoria de Fronterers; i Sílvia Iscla, Ensenyament.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte