Diari digital d'Andorra Bondia

Compromís X la Seu insta els ciutadans a votar per iniciar el canvi


Escrit per: 
Agències / Foto: Compromís X la Seu

El candidat de Compromís X la Seu, Òscar Ordeig, ha exposat aquest divendres que la campanya ha servit per posar de manifest "dos models possibles per a La Seu". D'una banda, la continuïtat de l'alcalde, Albert Batalla, i el primer tinent d'alcalde, Jesús Fierro, i de l'altra una etapa de recuperació personalitzada en la seva figura. Ordeig ha instat els ciutadans a anar a votar diumenge i "assegurar el canvi". Així, ha manifestat que "cal un vot útil, cal votar Compromís X la Seu".

Compromís X la Seu ha recollit durant les darreres setmanes 414 signatures de suport al manifest a favor del canvi. "Si estàs descontent amb l'ajuntament, si vols que la Seu vagi millor, el vot útil és a Compromís X La Seu", ha afirmat el candidat Òscar Ordeig.

"La pèrdua de serveis a l'hospital o la recuperació del pressupost i les especialitats, el macro Mercadona o el comerç i les botigues del barri, places dures sense arbres o la plaça Joan Sansa com a nou pulmó verd de l'eixample" són alguns dels exemples que ha posat Ordeig per mostrar que "cal una nova manera de fer política, propera a la gent".

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte