Diari digital d'Andorra Bondia

DA advoca per una gestió professional de l’estació


Escrit per: 
M. F.

Demòcrates per Andorra (DA) a la Massana aposta per professionalitzar el consell d’administració d’EMAP perquè la gestió de l’estació d’esquí es faci amb criteris estrictament “professionals”. “Es tracta del principal motor i un dels actius més grans que tenim a la Massana. La gestió polititzada i desencertada de la societat ha fet que en comptes de dinamitzar la parròquia hagi estat a punt de fer-li fer fallida”, va destacar el candidat a cònsol Albert Esteve.

A més a més, Esteve creu que les decisions que es prenguin en el si del consell d’administració d’EMAP haurien de ser més transparents, ja que es tracta de “decisions importants” i és necessari que les actes siguin públiques i que continguin més informació que la que tenen ara. 
Quant a l’entrada d’un possible inversor privat a l’estació, el candidat a cònsol demòcrata considera que seria “positiu”, però remarca que primer cal “aclarir la situació financera” ja que va remarcar que l’estació “encara deu diners al Comú” i va assenyalar, a més, el paper del “Govern” per trobar una solució quan es va estar “a punt de la fallida”. 

Quant a Vallnord, creu que és una marca que s’ha de potenciar tenint en compte l’oferta que es comparteix amb Ordino i que s’hauria d’ampliar per oferir aspectes relacionats amb la natura i amb la cultura. Això permetria, segons Esteve, oferir una oferta variada els 
365 dies de l’any. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte