Diari digital d'Andorra Bondia

DA afirma que lluitarà per explicar el programa com si tingués rival


Escrit per: 
Agències / Foto: M.T.

La plaça Carlemany de Canillo va ser el lloc escollit per donar el tret de sortida a la campanya  de les eleccions comunals del proper 13 de desembre, amb la tradicional enganxada de cartells. Tal com va passar fa quatre anys, només hi concorre una candidatura, la de Demòcrates per Andorra (DA). No obstant, el cap de llista, Josep Mandicó, va assegurar que el que no faran serà abaixar els braços “ni pensar que ja ho tenim tot fet”. Així, durant aquests quinze dies el que pretenen és “explicar el programa, casa per casa, i lluitar com si tinguéssim una candidatura rival”.
L’objectiu per als propers quatre anys és, tal com va recordar Mandicó, “dinamitzar la parròquia amb modernitat, serveis i acolliment de visitants” per demostrar que a Canillo “som capaços d’organitzar esdeveniments i de rebre visitants”, tenint com a fita les finals de la Copa del Món d’esquí alpí del 2019.  
Els membres de la candidatura de DA van estar acompanyats per familiars, amics i militants demòcrates de la parròquia, entre els quals els dos ministres canillencs, Francesc Camp i Jordi Alcobé. També hi van ser presents els candidats d’Encamp —en el seu camí cap al Pas de la Casa— i la cap de llista d’Escaldes-Engordany, Trini Marín. Per als canillencs, aquest diumenge era un dia especial, ja que se celebrava Sant Serni, patró de la parròquia. Va ser el cap de llista, Josep Mandicó, qui es va encarregar de remarcar-ho assegurant que, per tant, “és un dia molt bo per engegar una campanya electoral”.
Tot i concórrer en solitari, Mandicó va voler deixar clar que la campanya electoral es planteja com si hi hagués una candidatura rival. “No abaixarem els braços i no pensarem que ja està tot fet”, va assegurar. També es mostren preocupats pel fet que hi pugui haver un volum important de vots en blanc. Tal com ironitzava algun dels presents en l’acte, “diuen que el 13 de desembre nevarà”, en referència als possibles vots en blanc.  
Per als propers quatre anys, els demòcrates de la parròquia de Canillo proposen “continuar amb l’esforç fet durant aquest mandat”, amb una candidatura que a part de simbolitzar la continuïtat també té cares noves per “aportar idees noves per a la parròquia”. El principal objectiu és demostrar que a Canillo “som capaços de rebre visitants i organitzar esdeveniments”, com ara les finals de 
la Copa del Món d’esquí alpí del 2019. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte