La connexió entre la Margineda, Santa Coloma i Andorra la Vella és una de les prioritats de la candidatura de Demòcrates + Progressistes SDP + Independents, que vol completar la construcció i la millora de les voravies. Així ho han explicat avui la número nou de la llista i consellera de Tràmits, Tributs i Deutors i Recursos Humans, Letícia Teixeira, i el número 12, Joan Espineta, que s'han compromès a acabar el tram de voravia de Santa Coloma per connectar Verge del Remei amb el carrer Prat Salit.

Teixeira ha recordat que es tracta d’un tram on conflueixen tres centres escolars, motiu pel qual és important que els joves, els infants amb els seus pares i mares “se sentin segurs i còmodes quan hi caminen”, com també les persones grans i les persones amb discapacitat. Aquest projecte donaria continuïtat a la “pacificació per a vianants” que s’ha fet a d’altres punts de la parròquia durant el darrer mandat i que tan bon resultat ha donat, com és el cas de les avingudes d’Enclar i de Santa Coloma, ha defensat la candidata taronja.

Per la seva part, Espineta ha celebrat la feina feta per l’actual Comú pel que fa a la separativa d’aigües fecals i netes i el col·lector de Santa Coloma, que ha permès, entre d’altres, evitar inundacions en cas de pluges fortes.

D’altra banda, però encara en l’àmbit de la millora de voravies, Demòcrates + Progressistes SDP + Independents, inclou al seu programa electoral la segona fase de l’embelliment del carrer Prat de la Creu, un projecte que preveu la reforma de les voravies amb supressió de les zones d’estacionament per tal d’assolir una mobilitat a peu més agradable, la replantació d’arbres, tenint en compte que els actuals estan aixecant el paviment i trencant les canonades soterrades d’enllumenat i aigües residuals, així com la implementació de criteris d’accessibilitat universal amb la instal·lació d’un paviment específic per a gent amb discapacitat visual.