Diari digital d'Andorra Bondia

El Consell General debatrà el pressupost el proper 10 de març


Escrit per: 
M. S. C.

El Consell General preveu debatre el pressupost del Govern per al 2016 el pròxim 10 de març. En la sessió, que arrencarà a les 9.30 hores, també es tractaran els projectes de llei de foment del vehicle elèctric, de l’agència antidopatge i de regulació de FEDA. Així ho va acordar ahir la junta de presidents, que també va habilitar el 17 de març, el 28 d’abril i el 16 de juny per a la celebració de consells de preguntes. 

La subsíndica, Mònica Bonell, va explicar que tot i la demanda dels grups parlamentaris mixt i liberal de celebrar una sessió de control, finalment s’ha optat per fixar un consell ordinari el 10 de març, tenint en compte que els consells de preguntes s’estableixen a l’inici del període de sessions i el termini per presentar preguntes era molt just.

Per altra banda, Bonell es va referir a la voluntat d’SDP d’acudir a la justícia contra Sindicatura per haver rebutjat aquest òrgan l’esmena a la totalitat al projecte de llei de pressupost per al 2016, que comptava amb la firma d’un parlamentari del grup liberal. Va indicar que se n’ha assabentat per la premsa i va afegir que si la formació té alguna queixa dels síndics la faci saber.

Diversos actes per celebrar el 23è aniversari de la Constitució

El Consell General ha previst diversos actes per celebrar el 23è aniversari de la Constitució. El 13 de març, de 17 a 20 hores, hi haurà una jornada de portes obertes a Casa de la Vall i el nou edifici del Consell, que es repetirà el 14 de març, de 10 a 14 hores. A banda, s’ha previst el concert de dues corals de centres educatius, el concert de l’ONCA i una audició de sardanes. A la tarda (18.15 hores) se celebrarà el consell tradicional i a les 19 hores hi haurà la recepció. 

A banda, la subsíndica també va explicar ahir que s’ha programat un acte al Consell General amb motiu del Dia de la dona. S’ha previst un espectacle que anirà a càrrec de la companyia de teatre Andandarà i l’Andorra Gospel Cor, a través del qual es pretén explicar quina és la reivindicació de les dones al llarg de la història. Serà el 8 de març a les 20 hores.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte