Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern analitzarà obrir una oficina per als fronterers


Escrit per: 
Redacció

El ministre portaveu, Jordi Cinca, va assegurar que quan el Govern rebi la notificació formal per la qual l’Ajuntament de la Seu d’Urgell demana la creació d’un punt d’atenció als fronterers en aquesta ciutat s’analitzarà per veure com es pot implementar. Cinca va considerar que es tracta d’una petició que entra dins la normalitat i va expressar el compromís d’Andorra a potenciar la figura del treballador fronterer.

Sense notícies de la data en què Vall Banc serà operatiu

El ministre de Finances, Jordi Cinca, va afirmar que no hi ha novetats sobre la data de posada en marxa de Vall Banc i que es farà quan l’AREB ho vegi més oportú. Serà aleshores quan els clients podran recuperar els dipòsits, tot i que va recordar que si no apareix cap comprador la llei ja preveu altres vies, encara que avui l’única que es planteja és la subhasta. Sobre les ofertes, creu que els compradors esperaran a l’últim moment per tenir el màxim d’informació.

Carnet per renovar llicència de caça i pesca ‘online’

El consell de ministres va aprovar ahir la creació del carnet de caçador i de pescador amb l’objectiu de simplificar els tràmits administratius per obtenir les llicències i facilitar-ne la tramitació en línia. Els documents s’obtindran la primera vegada que se sol·liciti la llicència de temporada i seran vàlids per un període de deu temporades (o cinc en els casos dels menors de 20 anys). Els carnets no tindran un cost específic.

 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte