Diari digital d'Andorra Bondia
El grup liberal considera insuficient la compensació  per l’avaria d’internet
El grup liberal considera insuficient la compensació per l’avaria d’internet

El grup liberal considera insuficient la compensació per l’avaria d’internet


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El grup parlamentari liberal considera del tot insuficients les compensacions econòmiques que Andorra Telecom oferirà a particulars i empreses després de l’avaria a  internet que va tenir lloc dilluns passat. La consellera general Carine Montaner afirmava que “no té cap sentit que es compensin les empreses únicament basant-se en els serveis contractats i la tarifa mensual i no es tingui en compte el perjudici econòmic que suposa no tenir internet avui en dia”, segons un comunicat del grup parlamentari. En referència a l’anunci fet per l’empresa pública de compensar els particulars que es van queixar per la incidència amb 20 euros, la parlamentària liberal manifesta “que és millor que res però del tot insuficient”.
Per últim, i davant l’anunci d’Andorra Telecom de les inversions previstes per millorar el servei d’accés a internet i que suposen el canvi de totes les ONT dels abonats, ja que han quedat obsoletes, Carine Montaner lamenta “que Andorra Telecom no ho hagués comunicat a la població i que hagi esperat a tenir una altra incidència per anunciar un canvi que potser ja s’hauria d’haver dut a terme, fet que demostra la poca sensibilitat dels directius del monopoli de comunicacions envers els ciutadans i les empreses 
del país”. 
Andorra Telecom va fer públic dimecres a la tarda un comunicat en què  anunciava que compensaria amb 20 euros en la factura del mes de juliol als clients residencials afectats per l’avaria. Tot i així, el cert és que només rebran aquesta quantitat aquells afectats que van trucar a la companyia per queixar-se, tant si van ser atesos per un operador com si no. Per la seva banda, les empreses seran indemnitzades en funció dels serveis contractats prenent com a base tarifa mensual del servei d’internet. El nombre d’afectats per la incidència va ser d’uns 1.540 usuaris d’IP fixes, majoritàriament empreses, segons les dades facilitades per la mateixa empresa.

Andorra Telecom
Carine Montaner
ONT
avaria
compensacions

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte