Diari digital d'Andorra Bondia

El manifest de suport al PRA ja supera les 100 signatures


Escrit per: 
M. S. C.

El manifest de suport al Partit Reformista d’Andorra-Compromís Reformista (PRA-CR) ja ha sobrepassat les 100 signatures.  Per aquest motiu el primer balanç que en fan els impulsors és positiu.

Així, el text ha obtingut la confiança de membres del Partit Liberal, de Nou Centre, independents, gent de diferents parròquies, parlamentaris, síndics, excaps de Govern i cònsols, tal com ha indicat des de Nou Centre Gilbert Saboya. Molta d’aquesta gent ha exposat als impulsors la necessitat de crear un nou espai “de centre i integrador”, segons paraules d’Estanislau Sangrà, integrant del Partit Liberal.
Ara, la recollida de signatures s’allargarà fins a finals de mes i la primera setmana d’octubre es preveu la celebració del congrés en què s’ha d’elegir una junta gestora. La intenció, en tot cas, és oferir una alternança a un Govern que, segons Sangrà, en un moment de crisi només fa que posar pals a les rodes i presenta un pressupost amb un augment de la despesa, contràriament al que fa la resta d’Europa.
Per la seva banda, Saboya ha remarcat que la creació del PRA és un procés obert i ha deixat clar que el nou partit “el farà la gent que el formi”. Així mateix, els impulsors han recordat que el manifest ha fet avançar una situació que fins ara estava encallada.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte