Diari digital d'Andorra Bondia

El PS insta els militants a sumar-se a la campanya pel vot dels residents


Escrit per: 
Julià Rodríguez

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha enviat una carta als militants en què els encoratja a sumar-se a la campanya de recollida de signatures que han posat en marxa els sindicats USdA, SAT i Sitca a favor del vot dels residents a les eleccions comunals.

La secretària d’organització de la formació, Susanna Vela, explica en la missiva que diversos sindicats han començat aquesta campanya i es recorda que en les darreres eleccions generals el PS incorporava al seu programa la proposta de modificació de la legislació per permetre que les persones amb cinc anys de residència poguessin votar als comicis comunals. “És per aquest motiu que us encoratgem a sumar-vos a aquesta iniciativa i fer-la extensiva a tots els vostres familiars, amics i coneguts perquè sigui un èxit”, es pot llegir a la carta. Els militants que estiguin interessats a opinar en l’enquesta que els sindicats estan portant a terme poden lliurar els impresos signats, si els és més còmode, a la seu del PS o bé deixar-los a la bústia del partit.

El PS no és l’única formació que dóna suport a la iniciativa que van iniciar els sindicats a principis d’aquest mes de juliol. En aquest sentit, també hi ha un membre de Podem –partit que està en tràmits de constituir-se a Andorra– que col·labora activament en la recollida de signatures, segons va explicar el secretari general del Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT), Guillem Fornieles.

El dirigent d’aquest sindicat espera que “per sentit democràtic” no siguin només aquestes dues forces polítiques les que s’hi adhereixin. “Ens alegrem que hi hagi partits que estan d’acord amb el concepte que tots els ciutadans tenen dret a participar amb el seu vot en les eleccions comunals, ja que també paguen els seus impostos a les parròquies”, va manifestar Fornieles.  La campanya s’està portant a terme darrerament només a les proximitats de la seu de la CASS i ja són prop de 900 les firmes que s’han recollit.

 

 

 

 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte