Diari digital d'Andorra Bondia

El PS s’interessa per les queixes rebudes pel raonador del ciutadà


Escrit per: 
Redacció

Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) Gerard Alís i Rosa Gili van mantenir una reunió amb el raonador del ciutadà, Josep Rodríguez. Durant la trobada, els parlamentaris es van interessar per les queixes que rep la institució, en especial les vinculades amb la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Alís va destacar la importància de la figura del raonador i la gran “tasca social” que exerceix.

La reunió va servir perquè els consellers generals es poguessin fer una idea més exacta de quines són les principals preocupacions i queixes dels ciutadans que demanen el suport del raonador, que properament tindrà enllestida la memòria anual corresponent a l’exercici  2015. Els consellers socialdemòcrates es van interessar especialment per les que fan referència a prestacions socials i pensions. 

Els parlamentaris van  destacar la important feina en l’àmbit social que fa la institució, que van voler reivindicar. Així, Alís va assenyalar que es tracta d’“un lloc on es poden exposar els problemes i la gent pot trobar solucions”. Pel conseller del PS, és de gran transcendència aconseguir la difusió més gran possible de la figura del raonador del ciutadà i del seu treball per, d’aquesta forma, arribar al màxim possible de persones i que, en cas de necessitat, hi puguin recórrer, segons un comunicat fet públic pel partit.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte