Diari digital d'Andorra Bondia

El PS veu “descoordinació” entre els ministeris d’Esports i Turisme


Escrit per: 
Julià Rodríguez

El Partit Socialdemòcrata (PS) va lamentar ahir que el partit de la setmana vinent de l’Europa League entre el FC Lusitans i el West Ham no es pugui celebrar a l’Estadi Nacional, que estarà ocupat pel Campus Nike, i s’hagi de fer a l’Estadi Comunal. El primer secretari de la formació, David Rios, va explicar que d’aquesta manera només podran assistir al partit al voltant de 400 seguidors anglesos en lloc dels 2.000 que s’havien previst en un principi i, per tant, “es perd una oportunitat de fer promoció” del país.
Rios considera que hi ha hagut una “mala organització del ministeri d’Esports” en aquest tema i una “manca de coordinació“ entre aquest ministeri i el de Turisme, amb la qual cosa es deixa escapar la repercussió que pot tenir un esdeveniment d’aquest tipus si hi ha una bona gestió. El polític encampadà va recordar que s’ha fet una inversió de quatre milions d’euros a l’Estadi Nacional, i que hauria de ser aquesta instal·lació la que acollís un partit de futbol “tan transcendent” com aquest i no l’Estadi Comunal, amb molta menys capacitat de públic.
D’altra banda, el PS va criticar també ahir el Govern per la política que està seguint en la posada en circulació dels euros andorrans, que està provocant que creixi l’especulació amb aquestes monedes i està donant una “imatge negativa” del país.
 Els socialdemòcrates no entenen com encara només han arribat a les botigues de numismàtica 35.000 dels 70.000 lots d’euros que es van anunciar en el seu dia i demanen una explicació al Govern. Segons va manifestar Rios, i a partir de les opinions del sector de la numismàtica, al voltant del 80% de les monedes que s’han posat en circulació s’han fet servir per especular. Els beneficiaris haurien estat, segons va indicar el primer secretari del PS, persones que han vingut de fora a adquirir els euros. Rios va recordar també que és l’acord monetari el que fixa la manera com s’ha de fer la distribució de l’euro. “Només faltaria que la UE ens toqués ara la cresta per aquest tema”, va afirmar. El PS recorda també que el Govern encara no ha resolt les possibles responsabilitats internes i externes que han tingut lloc amb la suplantació d’identitats per poder comprar lots d’euros.
Finalment, Rios va lamentar la mort de Ramon Martínez Fraile, extinent d’alcalde socialista de Barcelona, que va ser col·laborador del Govern del PS entre els anys 2009 i 2011.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte