Diari digital d'Andorra Bondia

ERC clou la campanya a la Seu destacant els eixos del seu programa "realista i factible"


Escrit per: 
Agències / Foto: ERC la Seu

La candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Seu d'Urgell ha fet balanç de la campanya electoral aquest divendres al matí. Des de la formació han destacat en un comunicat de premsa que al llarg d'aquests dies han volgut defensar un programa de govern "realista i factible", centrat en tres eixos principals, "l'atenció a les persones, la dinamització econòmica i les infraestructura i els serveis".

Tres eixos, assegura el comunicat, que al llarg d'aquestes dues setmanes s'han anat exposant a la ciutadania. El candidat a l'alcaldia, Francesc Viaplana, ha volgut remarcar la importància que per a ERC la Seu té l'equip de persones que conforma la candidatura, i també el gran nombre de gent que ha ajudat a configurar aquest programa electoral, tot recollint "les inquietuds, problemes, demandes i propostes de la gent de la Seu i Castellciutat" al llarg del darrer any i mig.

"La Seu és una ciutat envejable, de la que tots n'estem enamorats, però volem fer-la encara millor", conclou el comunicat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte