Diari digital d'Andorra Bondia

Espot defensa els canvis introduïts a Institucions Penitenciàries


Escrit per: 
Redacció

El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, ha introduït canvis a la direcció del departament d’Institucions Penitenciàries i del cos penitenciari per proveir-los “d’unes persones altament qualificades i mereixedores de la meva confiança i, per extensió, de la confiança del Govern”.
Així ho manifesta el titular de Justícia i Interior en resposta a la pregunta que va formular el conseller general del grup parlamentari liberal Jordi Gallardo en relació a aquesta qüestió. Concretament, Gallardo va demanar pels motius pels quals hi havia hagut un canvi en la direcció del departament d’Institucions Penitenciàries.
Miquel Àngel Garcia va ser cessat el 6 de maig com a director del departament, després que manifestés setmanes abans que volia deixar el càrrec, i al seu lloc es va nomenar Francesc Tarroch. Segons explica el ministre en la seva resposta per escrit, la continuïtat en el càrrec de qui ha estat des de l’any 2012 director adjunt del departament, Ismael Alarcón, i la incorporació d’un oficial de policia, amb una àmplia trajectòria professional tant en l’àmbit de la policia criminal com en el de la seguretat ciutadana, garanteixen que el departament i el cos “siguin dirigits amb professionalitat i rigor”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte