Diari digital d'Andorra Bondia
LdA pregunta sobre les accions per evitar el ‘bullying’ a les aules
LdA pregunta sobre les accions per evitar el ‘bullying’ a les aules

LdA pregunta sobre les accions per evitar el ‘bullying’ a les aules


Escrit per: 
Redacció

La consellera general del grup parlamentari liberal, Carine Montaner, ha entrat a Sindicatura dues demandes d’informació relacionades amb el bullying a les aules. En concret, pregunta al Govern pel nombre de campanyes promogudes a les escoles per lluitar contra l’assetjament escolar durant els darrers cinc anys. També sol·licita disposar de detalls d’aquestes campanyes, com ara el període en què es van fer, el suport de comunicació, el públic a qui anaven adreçades i el contingut del missatge.
A més, Montaner també s’interessa pel protocol d’actuació en la lluita contra el bullying. En aquest sentit, demana pel nombre de casos que es detecten anualment a les escoles, així com els mecanismes de detecció. Alhora pregunta si s’ha mesurat l’eficàcia del protocol contra l’assetjament escolar i si se’n fa un seguiment a través dels equips educatius dels centres per millorar-lo.
Des del grup parlamentari liberal es va remarcar, en un comunicat de premsa emès ahir, que les preguntes es fan arribar al Govern després que en la legislatura passada es va demanar al ministeri d’Educació, a través de la comissió legislativa de Joventut, Esport i Educació, fer un protocol específic per lluitar contra el bullying i constatar, mitjançant l’enquesta de convivència escolar 2012-2013, que la majoria de casos es donen a les aules i que l’assetjament és un problema preocupant per a la salut mental dels infants i adolescents.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte