Diari digital d'Andorra Bondia

Pozo recorda que un 98% de les propostes de CC s’han complert


Escrit per: 
Julià Rodríguez

Els Verds d’Andorra (VA) consideren que entre el 97% i el 98% de les propostes amb què Ciutadans Compromesos (CC) es va presentar a les darreres eleccions comunals s’han acabat materialitzant al llarg de la legislatura que ara està acabant. Aquest és un dels principals motius que addueixen els ecosocialistes per repetir el seu suport a aquesta plataforma ciutadana en els propers comicis del 13 de desembre. 
Així ho va explicar la membre dels Verds que ha estat durant els últims quatre anys consellera de Cultura, Educació, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat al Comú de la Massana, Jael Pozo, que ahir va confirmar el suport de la seva formació als actuals dos cònsols, David Baró i Raül Ferrer, com a caps de llista de CC, i va indicar que s’ha posat a la seva disposició. El que no es pot dir a hores d’ara, però, és si Pozo formarà part o no de la candidatura de la plataforma, ja que correspon als caps de llista la seva confecció, que encara està en marxa. 
La consellera dels Verds es va referir a “l’elevat grau de compliment” del programa que es va elaborar per als darrers comicis comunals com una de les principals raons perquè el seu partit torni a donar suport a CC. “S’ha fet molt bona feina”, va reiterar. Segons va manifestar Pozo, una de les premisses que sempre segueixen els Verds és que supediten les seves possibles aliances al programa que es vol portar a terme. En aquest sentit, va recordar que gairebé la totalitat del centenar d’accions que es preveien ara fa quatre anys s’han acabat fent, a part d’altres que també s’han anat incorporant al programa. “Aquesta serà la nostra carta de presentació davant dels electors”, va assenyalar Pozo. 
La consellera considera que durant aquests últims quatre anys de gestió comunal a la Massana s’ha posat de manifest que es poden entendre persones de diferent sensibilitat política —“no tots liberals”, segons recalca— “per portar a terme un programa concret” en benefici de la parròquia.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte