Diari digital d'Andorra Bondia

El PS aspira a recuperar un feu tradicional en uns comicis oberts


Escrit per: 
M.S.

L’aparició d’una tercera llista als comicis, la de Liberals+Independents, i la “forma com s’ha governat” el Comú aquests darrers quatre anys obre més que mai els comicis a Encamp. Si més no així ho creu el cap de llista de la candidatura del Partit  Socialdemòcrata+Independents, Joan Sans, que considera que la formació està en bona disposició per recuperar un feu tradicionalment socialdemòcrata fins als comicis de fa quatre anys.
“Aquesta forma poc transparent de governar” de l’actual majoria, i el fet que el PS sigui “l’única força de progrés” que es presenta a la parròquia són elements clau que poden fer que es recuperi el govern de la corporació. “El 2011 la gent va prendre una decisió determinada per veure si hi havia una altra forma de governar, i el resultat el tenim sobre la taula, ja que ni en l’àmbit social, ni d’espais de trobada, ni de desenvolupament del petit comerç hem pogut veure millores”, va assegurar Sans, que va destacar que afronta els comicis “amb molt entusiasme i energia, i amb moltíssimes ganes de canviar la forma de funcionar d’aquest govern, que ha estat poc transparent i molt gris”.
Per la seva part, el candidat d’Units per al Progrés (UP)+Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Torres, va destacar la il·lusió amb què s’afronten els comicis i es va mostrar convençut que serà “una campanya intensa” tot i que confia que hi haurà fair play entre els candidats. El cap de la llista taronja va defensar que s’ofereix als encampadans “un projecte engrescador que dóna continuïtat a la feina feta durant els darrers quatre anys”. 
En aquest sentit, Torres va recordar que l’objectiu de la candidatura és “acabar la feina que no hem pogut fet aquests quatre anys, a causa de la situació financera, i portar Encamp i el Pas de la Casa cap al progrés”.
Per la seva part, el cap de llista de la candidatura de Liberals+Independents, Jordi Troguet, va destacar que s’encara la campanya “amb molta il·lusió i amb un gran equip de gent molt motivada i amb ganes de treballar per la parròquia”.
En aquesta línia, Troguet va recordar que la candidatura la conformen “gent molt jove”  i que, malgrat que “no tenim experiència política, és un repte que tenim moltes ganes d’afrontar”.
Entre les qüestions que marcaran la campanya, l’acord amb Saetde, tema en què de moment, com va recordar Torres, només UP+DA “s’hi ha posicionat obertament a favor”.


 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte