Diari digital d'Andorra Bondia

PS+I treballarà per recuperar la capitalitat de la parròquia


Escrit per: 
Julià Rodríguez / Foto: P.S.

La candidatura de PS+Independents a Andorra la Vella pretén treballar, en cas de guanyar les properes eleccions comunals del 13 de desembre, per “recuperar la capitalitat” de la parròquia. Ho va dir ahir la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, durant la presentació dels integrants de la llista, que es caracteritza, segons va dir, per la “il·lusió” i les “ganes” de treballar per millorar la parròquia. Es tracta, segons va manifestar Carmona, d’un “equip plural i cohesionat”, “que ha sortit del poble i vol treballar de valent pel poble” i buscarà “donar resposta a les necessitats dels ciutadans”. “Volem aconseguir una parròquia millor i més propera als ciutadans”, va explicar Carmona. La número 1 de la llista va considerar també, a preguntes dels mitjans de comunicació, que la nova situació política que es viu a Andorra la Vella, amb un pacte entre Coalició d’Independents (Cd’I) i Liberals d’Andorra (LdA), “ens afavoreix”. Carmona, que ha estat consellera al Comú durant l’última legislatura, va opinar que han primat els “interessos partidistes” en alguns plantejaments polítics i que els ciutadans “ho tindran en compte” a l’hora de decantar-se per una formació o una altra en aquestes eleccions comunals. 

Entre els objectius de la candidatura hi haurà també, segons va exposar la número 2 de la llista, Lídia Samarra, impulsar la participació ciutadana, treballar per assolir una nova imatge de la parròquia a través de l’embelliment i que aquesta sigui al màxim d’acollidora per a tothom, reactivar els diferents sectors econòmics, vetllar per la qualitat de vida dels ciutadans i “recuperar la capitalitat cultural, econòmica i turística” d’Andorra la Vella. 
El número 3 de la llista, Francesc Rechi, va indicar que volen un Comú obert i tan proper com sigui possible a la ciutadania, mentre que el número 4, Sergi González, va insistir també en la idea d’impulsar el paper d’Andorra la Vella com a capital no només del país sinó de tot el Pirineu. Per la seva banda, el número 9, Carles Blasi, que ha estat conseller en dos mandats comunals, va destacar que a l’hora de fer la candidatura s’ha tingut en compte la renovació i l’experiència.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Felicitats i molta sort !!!!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte