Diari digital d'Andorra Bondia
Sílvia Bonet
Sílvia Bonet

SDP pregunta pel servei de transport en helicòpter


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Sílvia Bonet, d’acord amb el que estableix l’article 5 del reglament del Consell General, ha presentat una demanda d’informació per a rebre documentació del contracte de serveis de transport d’helicòpter destinats al Govern i empreses parapúbliques, segons ha informat la formació en un comunicat.
Bonet demana també, en relació amb el contracte que es vol obtenir, còpia de tots els documents que tractin la dotació de personal i material aportat i subministrat per part dels organismes públics o parapúblics per donar suport al servei de transport de l’helicòpter contractat amb una empresa privada.
I és que SDP està preocupat pel “constant degoteig” de privatitzacions “més o menys dissimulades” de serveis públics essencials. Aquesta sol·licitud de la formació s’adreça així a obtenir l’evidència documental d’aquesta contractació l’examen de la qual permetrà de ben segur el seu posterior comentari públic en el marc de l’activitat de control de l’acció del Govern que pertoca als consellers generals.

Sílvia Bonet
SDP
demanda informació
serveis helicòpter
Consell General

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte