Diari digital d'Andorra Bondia

UP+DA renova l’equip per continuar el projecte


Escrit per: 
Redacció / Foto: Jonathan Gil

Amb cinc persones amb experiència a l’administració, moltes cares noves i combinant “l’empenta del jovent amb el seny de la gent més gran”, UP+DA es presenta a les eleccions comunals del 13 de desembre vinent  amb un projecte de continuïtat que permeti acabar el que es va iniciar ara fa quatre anys.

Així ho va explicar ahir el candidat a cònsol de la formació, Jordi Torres Arauz, en la presentació de la candidatura, en què va admetre les dificultats dels dos primers anys del mandat “per la situació econòmica amb què ens van trobar” tot i assegurar que en els darrers dos, i un cop “redreçades les finances”, s’ha fet més evident l’empenta a la parròquia”.
En aquest sentit, Torres, que va defensar “l’equilibri” i el “dinamisme” del seu equip, va explicar que l’objectiu de la llista d’Units pel Progrés i Demòcrates per Andorra “és acabar de desenvolupar millores a Encamp i al Pas de la Casa”.
Així mateix, i tot i admetre que els quatre anys al capdavant de la corporació “poden passar factura” en algun sector de l’electorat, Torres es va mostrar convençut també que aquest període ha servit per demostrar que “sabem gestionar les finances comunals i que invertim amb seny”.
Pel que fa al fet que, a diferència de fa quatre anys, en aquesta ocasió seran tres les llistes que concorrin als comicis, Torres va recordar que en les passades generals ja hi va haver aquesta tercera opció i que UP+DA va aconseguir uns bons resultats que ara espera repetir. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte