Diari digital d'Andorra Bondia
El Punt Òmnia tanca el curs amb el lliurament de 257 diplomes
El Punt Òmnia tanca el curs amb el lliurament de 257 diplomes

El Punt Òmnia tanca el curs amb el lliurament de 257 diplomes


Escrit per: 
Redacció / Foto: Aj. Seu d'Urgell

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell va entregar ahir un total de  257 diplomes als urgellencs de totes les edats que han pres part en els tallers sobre noves tecnologies oferts durant el curs 2015-2016. En l’acte hi van ser presents l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; la tinent d’alcalde de l’àrea d’Atenció a les Persones, Anna Vives, i la dinamitzadora de l’espai, Ester Collado.

Batalla va valorar molt positivament un any més l’àmplia participació en l’oferta formativa i va remarcar l’aposta del consistori pel Punt Òmnia, que “contribueix a evitar la fractura digital”. L’alcalde va destacar que l’espai formatiu “és un dels millors del país” i va expressar la satisfacció per la feina feta des que es va crear, amb l’objectiu principal de posar a l’abast de tothom eines bàsiques per saber utilitzar l’ordinador, les xarxes socials, el correu electrònic, els àlbums digitals i el retoc d’imatge, entre d’altres.
Per la seva banda, Anna Vives va fer una menció especial de la tasca d’Ester Collado, “ànima i motor del centre”. Així mateix, Vives també va remarcar que “cada vegada hi ha menys demanda de formacions inicials, fet que fa pensar que l’acostament de les noves tecnologies a la població ja és una realitat”. “Hi ha gent d’edat avançada que, per exemple, ja té una bona base i cursa tallers de més nivell”, va afegir.
El Punt Òmnia és obert a tota la ciutadania. Diversos col·lectius assisteixen a programes concrets de formació, com les associacions de dones de la ciutat o el Taller Claror. Cal destacar també que el servei ha posat en marxa enguany el projecte Òmnia Kids, destinat a infants amb trastorn de l’espectre autista. Aquesta iniciativa es du a terme amb la col·laboració del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, a través del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç). El programa compta amb la implicació del psicòleg Miquel Alet i la treballadora social Sarai Gómez.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte