Diari digital d'Andorra Bondia

Els restaurants del menú de festa major volen demostrar la gran qualitat de la cuina del país


Escrit per: 
M. F / Foto: M. T.

Els  restaurants que prenen part en la segona edició del menú de festa major a Andorra la Vella han prioritzat els productes del país a l’hora d’elaborar els menús, que aquest any s’oferiran durant onze dies.

D’aquesta manera, tal com es va manifestar durant la presentació de la segona edició, aquests divuit establiments han volgut donar una importància especial, en la preparació dels àpats, als productes que es produeixen al país, com per exemple la carn.
La consellera de Cultura i Turisme, Maite Cano, va expressar que els restaurants han fet “un esforç” per oferir “qualitat a un bon preu”, i per tant s’espera que després de la bona acollida que la iniciativa va tenir l’any passat, en què es van servir 500 menús en tres dies, aquest any la xifra se superi amb escreix.
En la presentació Joan Armengol, de la Unió Hotelera, va  manifestar que els visitants que vénen al país tenen la percepció que no hi ha una bona gastronomia i va afegir que cites com aquesta han de servir per canviar aquesta percepció i demostrar que a Andorra també hi ha una gastronomia molt bona.
La directora de Turisme, Eva Roma, va comentar que la gran majoria dels participants aquest any en la proposta “ja hi eren l’any passat”, i que l’objectiu és que cada vegada siguin més els restauradors que s’afegeixin a la iniciativa, que arrencarà el 4 d’agost i durarà fins al dia 15. A més, va afegir que aquest any s’ha preparat amb més antelació i s’ha fet un esforç de comunicació més gran.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte