Diari digital d'Andorra Bondia

Prop de 900 persones participen en els 30 tastos de formatge de l'Espai Ermengol de la Seu


Escrit per: 
Agències / FOTO: Adriana Olsina

Prop de 900 persones han participat en els 30 tastos guiats de formatge dins del cicle 'Parlem de formatge' que ha organitzat mensualment durant dos anys i mig l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell. El cicle, que es va iniciar el mes de juny de 2012, i va finalitzar quest dijous, ha englobat tot un seguit de tastos comentats de formatge que han anat a càrrec dels propis formatgers o d'altres professionals vinculats amb el món del formatge.

En cada sessió, el formatger ha presentat els seus productes davant el públic assistent que han estat bàsicament ciutadans urgellencs però també persones que es trobaven de visita a la Seu d'Urgell. En aquests tastos el formatge sempre ha estat l'element principal, i ha anat acompanyat de vins, pa i melmelades. L'Ajuntament destaca que aquesta proposta agroalimentària organitzada per l'Espai Ermengol ha aconseguit el seu doble objectiu: difondre el coneixement de les característiques i producció del formatge com a element important del territori.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte