La nova programació dels tallers a La cuina de Bomosa té com a objectiu incorporar a la dieta nous hàbits de nutrició entorn als valors de l’alimentació ecològica a través d’una experiència única i diferent. Un nou cicle de vuit tallers, que arrenca amb el taller de celíacs en col·laboració amb l’ACEA. La Fundació Bomosa i l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA) han unit esforços per impulsar un taller de cuina dirigit al col·lectiu de persones que pateixen aquesta malaltia autoimmune. El taller té, d’una banda, la finalitat d’aconseguir que els hàbits alimentaris de les persones que tenen celiaquia es normalitzi, ajudant-los a dissenyar menús variats i saludables. I, d’altra banda, compartir experiències i coneixements en el marc d’una trobada que contribuirà a divulgar i generar consciència social sobre aquesta malaltia. Creada per un grup de pares, familiars i afectats per la malaltia celíaca, l’ACEA va néixer l’any 2002 com una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de donar suport i ajudar els nous diagnosticats, promoure la recerca per millorar la qualitat de vida i difondre tots aquells aspectes que abasta la condició celíaca.