Diari digital d'Andorra Bondia
Capítol: 1
Resum: M’agradava imaginar-me que no havies mort. Em despertava com sempre molt d’hora al matí i, sense encendre el llum de la tauleta per no despertar-te, sortia del llit amb molt de compte de no fer cap soroll. Me n’anava com sempre a la cuina a preparar-nos l’esmorzar i, com sempre, quan ho tenia tot a punt, et cridava perquè vinguessis. No sé en quin moment em vaig començar a creure que venies de veritat. Però el cert és que un dia, quan em vaig girar per recollir el teu plat, em va semblar que estava buit.
Capítol: 2
Resum: Havies mort però et continuava preparant l’esmorzar. Un dia, quan em vaig girar per recollir el teu plat, em va semblar que estava buit. I si me n’havia descuidat? L’endemà hi pararia més atenció.  Però va i em quedo sense pa.
Capítol: 3
Resum: Eren una parella estranya i molt reservada, que gastaven aires de superioritat. Quan van venir al poble els vam acollir amb tota l’amabilitat de què vam ser capaços, però ells no ens devien trobar a l’alçada de les seves expectatives. Ella era encara més arrogant que ell. O potser ens ho semblava perquè ell treballava fora del poble i hi teníem menys tracte.
Capítol: 4
Resum: Fa dies que no em llevo d’hora al matí. No tindria cap mena de sentit que ho fes perquè no sé mai quan trobaré menjar a la lleixa i als armaris o quan tornarà a estar tot buit. T’agradava, oi, que et preparés l’esmorzar? Cada dia igual, dia rere dia. L’olor del cafè i les torrades amb mantega dolça i melmelada de préssecs madurs. Els primers raigs del sol que tot just s’intuïen si mirava finestra enllà, cap a l’horitzó. Abans de cridar-te, abans de tenir contacte amb cap ésser viu fora del gat, era l’únic moment del dia en què em sentia en pau en aquest món de bojos.
Capítol: 5
Resum: Fa uns dies vaig anar a la botiga de queviures del poble. M’agrada el passeig fins a les primeres cases, flanquejat per arbres dels quals no conec el nom. Quan van saber que era la nova veïna, acabada d’arribar de ciutat, les dones que s’estaven allà fent-la petar amb la dependenta em van explicar una història d’aquelles que posen els pèls de punta. Primer no me la volia creure i per això vaig anar a la biblioteca, per veure si en trobava més informació.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte