Diari digital d'Andorra Bondia
Capítol: 1
Resum: -Odio la meva mare. Silenci, un llarg silenci de tres segons que per la ràdio sonen com tota una eternitat. Fa cinc anys que en Gerard Sunyol condueix la Nit Oberta i mai no havia patit la sensació de la pausa infinita.
Capítol: 2
Resum: Déu meu, quins nervis. Sembla un principiant. Prem fort el bolígraf. És el seu truc perquè no li tremoli la veu. –Benvinguda a La Nit Oberta! Amb qui parlem? –demana, esforçant-se per articular una entonació jovial. –Soc la Laura –diu, fredament. –Laura? La Laura d’abans? –Sí –respon la noia. –Me n’alegro molt que hagis tornat a trucar perquè ens has deixat amb l’ai al cor. Laura, ens havies explicat que odies la teva mare i que també odies el teu xicot. Deus tenir un motiu molt profund per tenir aquest sentiment.
Capítol: 3
Resum: La sala es buida en menys d’un minut. Només hi queden la Laura i el Quim. —Laureta, no t’has empipat, oi? —li demana el professor de teatre. —No, que va, m’encanta que sempre tinguis un “però” preparat per a mi —respon, remenant la bossa. —Va, nena, que ho faig perquè els altres no notin res —replica, posant-li la mà a la cuixa. —Mira, deixa’m en pau. Me’n vaig amb els altres al bar —sentencia, apartant-li la mà d’una etzibada. La noia s’aixeca i marxa amb presses. Però no arriba al bar. A mig camí marca el número de la ràdio.
Capítol: 4
Resum: Fa vint minuts que ha començat La Nit Oberta. El Gerard juga amb el bolígraf mentre li demana a una oient a qui vol dedicar la cançó. El director es passeja per la sala de control amb un somriure ample; es veu que han rebut moltes felicitacions per l’emissió d’anit. Sona l’Alejandro Sanz. I just quan diu allò de “¿Quién me curará el corazón partio?” el tècnic de so avisa d’una nova trucada. –No et creuràs qui és –li diu pel micro al Gerard, que simula estranyesa–. La Laura, nen!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte