Diari digital d'Andorra Bondia
Els joves van ser detinguts al punt de control fronterer del riu Runer.
Els joves van ser detinguts al punt de control fronterer del riu Runer.

Detinguts dos joves en entrar al país amb 133 grams d'haixix i 119 de marihuana


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

La policia va detenir dissabte dos joves residents, noi i noia, de vint anys quan entraven al país amb 133 grams d'haixixi i 119,3 grams de marihuana, segons ha informat el cos de seguretat. Els fets van tenir lloc poc després de les dotze de la nit al punt de control fronterer del riu Runer quan els agents van aturar el vehicle en què viatjaven els joves i en l'escorcoll van localitzar la droga.

Davant la troballa els efectius policials van procedir a la detenció dels dos joves per un pressumpte delicte contra la salut pública. A més a més, a la conductora del vehicle se li va imputar també un delicte contra la seguretat en el trànsit després que va donar positiu en la prova de tòxics salivar que se li va practicar.

També per pressumptes delictes contra la salut pública, la policia va detenir, en aquest cas dimecres a la capital, un jove de 22 anys a qui se'l va trobar en possessió de 0,8 grams de cocaïna, i a un altre noi de 20 anys, divendres a Escaldes-Engordany, a qui se li va imputar també un delicte contra la funció pública. I és que el jove es va donar a l'escàpol en un control policial i posteriorment va empentar un agent per no deixar-se emmanillar. En ser escorcollat se li van localitzar sis embolcalls amb marihuana, pressumptament destinats a la venda. En total, 15 grams repartits en bosses de 2,5 grams.

D'altra banda, els agents van detenir dimarts a Escaldes-Engordany un home de 37 anys com a pressumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic després que hagués agredit la parella arran d'una discussió. Pel mateix delicte, dos dies més tard es van detenir a Santa Coloma una dona i un home de 35 i 50 anys, respectivament, després que es discutissin i s'agredissin mútuament.

També per un delicte contra la integritat física i moral, en aquest cas per lesions, els agents van detenir la matinada de divendres al Pas de la Casa dos turistes de 36 i 37 anys que van agredir quatre persones a l'exterior d'un local d'oci, dos de les quals treballadores de l'establiment, després que se'ls hi negués l'entrada en trobar-se ja tancat. També al Pas, però diumenge, es va procedir a la detenció d'un turista de 22 anys després que en ser-li negada l'entrada a un establiment en presentar símptomes d'embriaguesa colpejés i trenqués el vidre de la porta d'entrada a uns apartaments, uns danys valorats en 300 euros, i que després injuriés els agents que van intervenir. 

La setmana passada, i al marge dels turistes de 28 i 23 anys detinguts dilluns al Pas de la Casa per un delicte de lesions i amenaces arran d'un incident de circulació, el cos de seguretat va detenir també set conductors que van donar positiu en un control d'alcoholèmia, entre els quals el del turista que dissabte a la tarda, circulant de forma temerària, va colidir amb diferents vehicles estacionats a la Massana i va marxar del lloc dels fets, i que va ser localitzat posteriorment pel servei de circulació massanenc.

 

detinguts
dos
joves
entrar
país
133 grams
haixix
119
marihuana

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Aquets camells de 3 al cuarto que venen xivis de 2,5g els tindrien que tancar per traficants i per estafadors.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte