Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.

Montaner carrega contra Benazet i l'acusa de "criminalitzar i discriminar" part de la població


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell General / Eduard Comellas

Les paraules del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, apuntant que algun dia caldria "demanar responsabilitats a les persones que amb informacions falses ataquen i preconitzen posicions antivacuna" han provocat un gran enuig en la consellera general no adscrita, Carine Montaner. En un comunicat de premsa assegura que està "indignada" per les "paraules despectives reiterades" del ministre i l'interpel·la directament: "Penso que s'equivoca senyor Benazet... penso que podria passar igual que per la mala gestió del Cedre, que està a la fiscalia per demanar responsabilitats davant dels morts del Cedre i que vostè deia que hi havia gestió excel·lent".

Montaner assegura que com a consellera general "defensora del poble andorrà, no puc tolerar que es criminalitzi i es discrimini una part de la població d'aquesta manera". Des del seu punt de vista, aquelles persones que han patit efectes secundaris greus "us demanaran responsabilitats per haver pressionat la població a vacunar-se amb vacunes experimentals en base d'ARN i per haver titllat de tots els noms els no vacunats, criminalitzant-nos i estigmatitzant-nos". Serà el futur, diu, qui mostrarà qui té la raó.

D'altra banda, assegura que amb l'arribada de la variant Òmicron "veiem que les vacunes no funcionen com es podria pensar al principi amb l'anunci de l'eficàcia al 90% pels mateixos laboratoris que venen les vacunes". Montaner insisteix que "ara sabem que no impedeixen la transmissió del virus, que no impedeixen estar malalt i que els vacunats i els no vacunats tenen els mateixos símptomes de la malaltia amb el virus Òmicron". Igualment assegura que pel que fa a les formes greus, "molts científics de terreny diuen que hi tants vacunats amb formes greus com no vacunats, igual que amb la vacuna de la grip". Per últim, assenyala que hi ha científics internacionals que "han posat sobre la taula el tema dels anticossos facilitadors de les vacunes. És una hipòtesi que alguns científics estan estudiant", adverteix, afegint que "es veu que 15 dies o tres setmanes després de la vacunació molta gent es posa malalta, [...] cosa molt estranya que no havia passat mai en la història de la vacunació".

Andorra
covid
Covid-19
vacunes
Montaner
antivacuna
cirminalitzar
discriminar
benazet
Salut

Compartir via

Comentaris: 4

Comentaris

I viceversa
Un altra "garrula" que no vol obrir els ulls per veure que la realitat es que els vacunta us em salvat el culet, més respecte i agraïment i meys donar pel saco buiscant protagonisme no estaria malament, cansina que ets moooolt cansina!
Té raó en demanar responsabilitats, però no al Govern, les hauria de demanar a les farmacèutiques, ja que aquí com arreu s'ha utilitzat el que s'ha pogut i ens han facilitat, per evitar més morts. No veig als vacunats demanant responsabilitat a tot aquell que hagi infectat a un dels seus amb la mort com resultat. Ningú us ha posat una pistola al cap, i no es que us criminalitzin, es que sou uns caradures i oportunistes que us heu aprofitat de la nostra bona voluntat. Potser ens hauriem de querellar tots contra vosaltres, per la vostra toxicitat i falta de memòria i respecte pels morts. Ah no! que per vosaltres no s'ha mort ningú, són els mitjans manipuladors del metavers i una realitat virtual paral·lela!
Amén

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte